Колата беше ненормално твърда. Не съм виждал толкова твърда (сядам отзад при отворен багажник и не мръдва въобще (около 95 килограма съм!). Отделно колата е с куп проблеми и ако си струва заради запазен салон и т.н. не трябва да и е такава цената и продавачът да се прави на луд. Най-малкото му казах да свали заради губещият се цилиндър и заради изгорялата перка на парното...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помагайте да избера Алфа Ромео 166 3.0 V6. Дойде времето да покарам Арезе :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщениеКолата беше ненормално твърда. Не съм виждал толкова твърда (сядам отзад при отворен багажник и не мръдва въобще (около 95 килограма съм!). Отделно колата е с куп проблеми и ако си струва заради запазен салон и т.н. не трябва да и е такава цената и продавачът да се прави на луд. Най-малкото му казах да свали заради губещият се цилиндър и заради изгорялата перка на парното...
Comment
-
Аз говоря, че 166-ца със спортно окачване по принцип е много изкушаваща оферта, а че тази е била кенеф е отделна тема.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Чак кенеф не е, но не си струва. За мен окачването на 166 (стоковото) е много по-стабилно от окачването на болшинството коли и дори истинско спортно окачване би развалило приятната возия на този голям автомобил.Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20
Comment
-
Абе след 155-цата не ми се струва така и да си призная, съм леко разочарован. 155 влиза в завоите като картинг и предразполага към настъпване. 166 си има едно поклащане.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАбе след 155-цата не ми се струва така и да си призная, съм леко разочарован. 155 влиза в завоите като картинг и предразполага към настъпване. 166 си има едно поклащане.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеАбе след 155-цата не ми се струва така и да си призная, съм леко разочарован. 155 влиза в завоите като картинг и предразполага към настъпване. 166 си има едно поклащане.Това го има и при 164-та и съм свикнал, но за човек който не е е стряскащо и може да изправи завоя.
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеМ/у другото при мен се получава нещо като "увличане" на задницата в завой. Предницата влиза без проблем, а задницата тръгва първоначално и след това захапва. Все едно има ебати луфтовете в окачването или карам с гуми на 225/70.Това го има и при 164-та и съм свикнал, но за човек който не е е стряскащо и може да изправи завоя.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Защо се чудите?
"Олекването" на задницата в завой е нещо съвсем нормално за FWD кола, чийто баланс на масите е от порядъка на 60% към 40%, в полза на предния мост. Дори в повечето случаи е над 60%.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеЗначи, за да не ви олекват задниците, давайте повече газAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеКазахме ти че или не са ти в ред амортесъорите, или е в тебе проблема......Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщениеМоже, не споря, но амортисьорите и пружините бяха жълти също така. Имало е някаква намеса според мен, но не е била кадърна.
Мисълта ми беше, че натискане с ръка... и при мен не става, освен ако не подскочиш няколко пъти отгоре (80 кила съм, някой с повече - може да подейства различно).
В завоите поклащане нямам, вече по Хемус в завоите може да има поклащане от друго - половината завои са със "скокчета" и обикновено с достатъчно скорост се местиш няколко сантима нанякъдеAlfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри
Comment
Comment